Sandy Walsh. 

Sandy Walsh. ©  Isosport

KV Mechelen: De Camargo traint weer mee, Walsh verlengt tot 2025

Dubbel goed nieuws van Achter de Kazerne dinsdag. Sterkhouder Sandy Walsh (25) heeft zijn contract bij KV Mechelen verlengd tot 2025. “Ik wil een echte Kakker worden”, reageerde de verdediger. Daarnaast sloot Igor De Camargo weer aan bij de groepstraining.

tsfn, thst, dige

De 25-jarige Walsh arriveerde in oktober 2020 bij KV Mechelen als transfervrije speler. Walsh ontpopte zich meteen tot sterkhouder als rechtsback. Bovendien leverde hij al drie goals en drie assists af voor de Kakkers.

Reden te meer om zijn contract - dat eerst in 2022 afliep - te verlengen tot 2025. “Ik ben hier direct goed ontvangen in een geweldige groep”, zegt Walsh op de website van KV. “Toen het voorstel kwam om voor een langere periode te blijven, is er geen moment twijfel geweest. Nu kunnen tekenen tot 2025, een belangrijk getal voor de club en de fans, voelt fantastisch. Ik wil een echte Kakker worden”, aldus de enthousiaste Walsh.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook sportief directeur Tom Caluwe is verheugd op de nieuwe overeenkomst: “Sandy is niet alleen aan een sterk seizoen bezig, hij heeft zich ook vanaf dag één perfect ingepast binnen de groep. Deze contractverlenging toont dat er geloof is van beide kanten.”

De Camargo werkt groepstraining af

Nog goed nieuws vanop het Mechelse oefenveld. Igor De Camargo werkte de volledige groepstraining af en ondervond daarbij geen last meer van zijn enkel. De spits lijkt dus op tijd fit te geraken voor de bekermatch van donderdag op het veld van KRC Genk.

Igor De Camargo. 

Igor De Camargo. ©  BELGA

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws