Acteur Sven De Ridder toont hoe vaccinatie verloopt op Spoor Oost

Acteur Sven De Ridder toont in bovenstaand filmpje van bijna vier minuten hoe het vaccineren verloopt in het vaccinatiedorp op Spoor Oost in Borgerhout. De kijker wandelt mee van het moment van aankomst tot aan het verlaten van de vaccinatiedorp.

LEES OOK: Alle partijen in gemeenteraad roepen Antwerpenaars op tot vaccinatie

Dit gebeurt met de nodige humor en wie goed oplet herkent ook acteurs Leen Dendievel, Linda De Ridder, Sven De Ridder, Marc Hens, Kamal Kharmach en Luc Verhoeven. Er komt een ondertitelde versie in twaalf talen: Arabisch, Bulgaars, Duits, Engels, Farsi, Frans, Hebreeuws, Pools, Roemeens, Russisch, Spaans en Turks.

“Met dit filmpje tonen we de mensen die zich laten vaccineren wat ze mogen verwachten en wat ze kunnen doen om alles vlot te laten verlopen”, zegt Jan Stroobants, hoofd spoed ZNA Middelheim en coördinator van het vaccinatiedorp VacCovid. “Het hele bezoek voor de vaccinatie vergt slechts twintig minuten, een kwartier wachten inbegrepen. Als elke Antwerpse gevaccineerde dit filmpje bekijkt, zal het goed vooruit gaan. En heeft Sven De Ridder een van de best bekeken Belgische films van het jaar op zijn palmares.”

Wie na het bekijken van het filmpje nog met vragen zit, kan terecht op de nieuwe website www.vaccovid.be.

 

 ©  ZNA

 

 ©  ZNA

 SVW

MEER OVER Coronavirus