Graspop Metal Meeting gaat ook in 2021 niet door

Dessel -

Na het Nederlandse Best Kept Secret Festival in de Beekse Bergen eerder deze week, gooit nu ook Graspop Metal Meeting in Dessel als eerste grote Belgische festival de handdoek in de ring. De 25ste editie wordt verplaatst naar het weekend van 16 tot 19 juni 2022, zo meldt de organisatie.

“Met veel pijn in het hart moeten we jullie meedelen dat de 25ste editie van Graspop Metal Meeting voor een tweede keer wordt uitgesteld”, zo meldt de organisatie van het metalfestival in een persbericht. “De veiligheid van onze bezoekers, crew en artiesten stellen we steeds voorop”, zo geeft het festival als reden voor de beslissing.

Wie al een ticket had gekocht voor de editie van dit jaar, zal dat kunnen gebruiken voor de editie van 2022. De tickethouders krijgen nog meer informatie.

“We komen hier samen doorheen en we hopen jullie allemaal terug te zien in 2022 om samen de 25ste editie van Graspop Metal Meeting te vieren”, zo sluit de organisatie af met een positieve noot.

Graspop is hiermee het eerste grote Belgische zomerfestival dat beslist om voor het tweede jaar op rij te plooien voor de coronapandemie. Eerder deze week nam Best Kept Secret in Nederland ook al de vlucht vooruit.

(joro)

MEER OVER Coronavirus