Themabeeld. 

Themabeeld. © Politie Antwerpen

Broer van vermoedelijke dealer gooit doos met cannabis uit het raam

Merksem -

De Antwerpse politie heeft woensdag een jongeman opgepakt die ervan verdacht wordt drugs te dealen. Zijn broer gooide een doos met cannabis uit het raam toen de politie een huiszoeking wou doen.

Het wijkteam van Merksem kreeg de 19-jarige man rond 21 uur in de gaten in de Kruisbaanvelden. “Ze herkenden hem al van eerdere feiten en wilden hem controleren. De man sprong echter op een bromfiets en vluchtte weg”, vertelt woordvoerder Wouter Bruyns van de Antwerpse politie.

Onder meer het snelleresponsteam kwam ter plaatse om de man te onderscheppen. “Hij stapte van zijn bromfiets en liep te voet verder. De man probeerde op een dak van een garage te klimmen, maar werd dan gevat. Hij had vier dosissen cannabis op zak, wat geld en een gsm”, aldus Bruyns.

Toen de politie bij hem thuis een huiszoeking wou doen, gooide zijn 26-jarige broer een doos met cannabis uit het raam. “Alles werd gerecupereerd en er is nog een weegschaal en verpakkingsmateriaal gevonden. Beide verdachten zijn gearresteerd en de onderzoeksrechter zal beslissen over hun verdere aanhouding”, klinkt het.

jtp

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio