Nikola Storm in het huidige Jartazi-shirt. 

Nikola Storm in het huidige Jartazi-shirt. ©  BELGA

KV Mechelen speelt volgend seizoen in uitrusting van Erreà

KV Mechelen verandert van kledingsponsor. De Kakkers zullen volgend seizoen niet meer aantreden in een uitrusting van Jartazi, maar in die van Erreà. Malinwa sloot een overeenkomst tot en met 2025 met het Italiaanse sportmerk.

tsfn

De Kakkers speelden 25 jaar geleden ook al in truitjes van Erreà en zullen dat vanaf het seizoen 2021-2022 opnieuw doen. “De fabrieken van Erreà zijn in Europa gevestigd waardoor er productiever gewerkt kan worden dan in het verleden”, klinkt het bij KV Mechelen. “Ook het feit dat ze regelmatig aanwezig zullen zijn in hun eigen skybox in het AFAS Stadion, zal de werking alleen maar ten goede komen. We heten hen van harte welkom.”

In de voetbalwereld is Erreà niet meteen een bekende naam. In Engeland spelen tweedeklassers Norwich en QPR in Erreà-uitrusting, in Italië eersteklasser Parma. Ook ADO Den Haag in de Nederlandse Eredivisie heeft het Italiaanse merk als kledingsponsor.

Voor KV-fans die niet kunnen wachten om hun collectie shirtjes uit te breiden is er al nieuws. De nieuwe wedstrijdshirts voor volgend seizoen zitten in de laatste ontwikkelingsfase. De shirts zijn handgemaakt en zullen vervaardigd worden uit een antibacteriële en antivirale stof. Bovendien zijn ze helemaal gepersonaliseerd voor Malinwa. Het is nog wel even wachten vooraleer je er zelf eentje in huis kan halen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER KV Mechelen

Meer voetbalnieuws