©  rr

Yves Lampaert krijgt “een klein boeleke”

Yves Lampaert wordt voor het eerst papa. Zijn vriendin Astrid is zwanger van een jongetje. Dat meldde het koppel in het Eén-programma Iedereen Beroemd, dat de renner van Deceuninck-Quick Step volgt tot en met Parijs-Roubaix.

Werner Bourlez

Iedereen Beroemd telt met Yves Lampaert af naar Parijs-Roubaix op 11 april. De kassei is nog niet binnen maar hij zal dit jaar wel een grote prijs winnen. Zijn vriendin Astrid is namelijk zwanger. In de aflevering van dinsdag ging Astrid haar Yves en zijn ploegmaats en vrienden van trainingsgroep De Melkerie Tim Declercq, Stijn Steels en Bert Van Lerberghe ophalen aan de luchthaven van Zaventem. Onderweg naar huis stopten ze aan het tankstation in Wetteren en werd een fles kinderchampagne bovengehaald… met een echo van de baby opgedrukt. De ploegmaats waren dolblij met het nieuws en er werd geklonken. Lampaert verklapte ook al het geslacht: het wordt een jongen. Hij mocht ook een wens doen en koos... voor een zege in Parijs-Roubaix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer sportnieuws