©  BELGA

Antwerp FC naar Schotland zonder Mbokani, Haroun en Batubinsika

Antwerp FC heeft de 19-koppige selectie bekend gemaakt die morgen naar Glasgow afreist voor de terugwedstrijd tegen Rangers.

LEES OOK: Europa eist zijn tol: Antwerp boekt amper 8 op 21 na EL-wedstrijden

De Great Old moet met twee goals verschil winnen na de 3-4 op de Bosuil, maar zal daarvoor niet kunnen rekenen op Mbokani. Ondanks zijn comeback met een korte invalbeurt tegen STVV zondag is hij toch nog niet fit genoeg bevonden. Ook voor aanvoerder Haroun en verdedigende sterkhouder Batubinsika komt het Europese duel te vroeg.

Wél van de partij: Van den Bosch (17) en Pavlic (19), twee jeugdspelers die voor de heenwedstrijd ook al de selectie haalden. Lamkel Zé heeft zijn schorsing uitgezeten en reist ook mee.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Beiranvand nog onzeker

Doelman Beiranvand viel zondag voor de tweede match op rij geblesseerd uit. Een contusie (bovenaan de dij), zo liet Vercauteren weten. De schade viel uiteindelijk weer mee, verwacht wordt dat de Iraniër een paar dagen nodig heeft om weer hersteld te zijn. Vandaag trainde hij nog niet mee.

Het is afwachten of hij donderdag op het veld van Rangers kan spelen, daarvoor is hij nog twijfelachtig. Lukt dat niet, dan zal De Wolf opnieuw in doel staan. Hij is de tweede doelman op de Europese lijst.

Ook Rangers getroffen

Bij Rangers staan James Tavernier (knie) en Kemar Roofe (kuit) twee tot drie weken aan de kant. Mogelijk missen de Schotten ook Ryan Jack (kuit).

(dvd, dige, yala)

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws