© RR

Autostoet brengt felicitaties naar jarige Louis

Borsbeek -

De buren, familie en vrienden van Louis Van Rompaey uit Borsbeek hebben toch een manier gevonden om zijn 85ste verjaardag te vieren. Met een autostoet door de August Van Putlei brachten ze hun felicitaties over aan de jarige.

Door een oproep van zijn schoondochter Nancy werd Louis de afgelopen dagen overstelpt door verjaardagskaarten. Maar voor zijn verjaardag zelf had zoon Patrick Van Rompaey, voorzitter van het Feestcomité Borsbeek, vrijdag enkele bijkomende plannen.

 

 ©  Nattida-Jayne Kanyachalao

“Als voorzitter van het feestcomité kriebelt het al langer omdat we niets voor de gemeente kunnen organiseren. Voor de verjaardag van mijn vader wou ik toch iets doen op een coronaveilige manier”, geeft Patrick aan.

 

 ©  Nattida-Jayne Kanyachalao

Louis mocht plaatsnemen in een tentje op de hoek van de August Van Putlei en de Posthoevestraat. Zonder dat hij iets vermoedde, passeerde een autostoet met familie en vrienden. Iedere wagen stopte even om hem te feliciteren. “Na een rondvraag mochten we meer dan dertig wagens ontvangen met familieleden uit onder andere Heist-op-den-Berg en Sint-Job. Om de gasten te bedanken, heb ik 840 koekjes gebakken die onder de mensen werden verdeeld.” Louis kijkt nu uit naar het mooie weer want hij gaat graag fietsen met zijn vrouw. (fisp)

 

 ©  Nattida-Jayne Kanyachalao

MEER OVER Video

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio