Carrie Bradshaw en Mr. Big

Carrie Bradshaw en Mr. Big

Mr. Big doet niet mee in vervolg van ‘Sex and the city’

Fans van ‘Sex and the city’ zullen twee geliefde personages moeten missen in de vervolgreeks ‘And Just Like That’. Dat meldt Page Six, het showbizzgedeelte van The New York Post.

vwh

Het gaat om de Amerikaanse acteurs Chris Noth en David Eigenberg, die in de eerste reeks en de twee ‘Sex and the city’-films respectievelijk gestalte gaven aan Carrie’s grote liefde Mr. Big en Miranda’s man Steve Brady. Op het einde van de laatste film zijn beide koppels na veel tumult in hun relaties gelukkig samen.

Of ze doorheen de jaren ook samen zijn gebleven, valt af te wachten tot de nieuwe reeks er is. Voorlopig hebben de acteurs hun afwezigheid in het vervolg zelf nog niet bevestigd en ook bij HBO is het momenteel stil.

Miranda Hobbes en Steve Brady

Miranda Hobbes en Steve Brady

Het is wel officieel dat de Britse Kim Cattrall niet op het scherm zal verschijnen als Samantha Jones. Volgens Sarah Jessica Parker, die de rol van Carrie Bradshaw op zich neemt, maakt Samantha gewoon geen deel uit van dit verhaal. Veel fans denken daar anders over en zijn ervan overtuigd dat de actrices elkaar niet kunnen luchten. Maar Parker liet in januari weten “geen hekel” te hebben aan haar ex-collega.

De nieuwe reeks zal tien afleveringen van een halfuur tellen en uitgezonden worden op streamingdienst HBO Max. De opnames zouden aan het einde van de lente beginnen.

NIET TE MISSEN