Van Parijs tot… Zandhoven: Tom Boonen gaat nu ook Donkervoort-auto’s verkopen

Tom Boonen is overgeschakeld van Donkervoort-bezitter en -liefhebber naar dealer. Hij heeft al jaren een Donkervoort D8 GTO-RS, maar nu verwelkomt hij in Zandhoven andere liefhebbers en kopers bij zijn bedrijf Iconic Cars. Dat maakte de ex-wereldkampioen bekend via een persbericht.

Vincent Van Genechten

Het bedrijf was al gespecialiseerd in ultra-exclusieve auto’s, waar de Donkervoorts vanaf nu deel van uitmaken. Bij Iconic Cars kunnen nieuwe en gebruikte Donkervoorts worden aangeschaft. Het bedrijf van de wielerlegende is de zesde officiële Donkervoort-dealer in Europa. De andere vijf zijn het hoofdkwartier in Lelystad, plus dealers in Parijs, München, Düsseldorf en Genève.

“Ik heb nu een aantal jaren een Donkervoort en ik geloof in dit merk. Niemand anders maakt een auto die je zo betrekt bij het rijden en zo direct is als een Donkervoort,” zegt Boonen. “Om de officiële dealer voor België te worden is een enorme eer en we kunnen niet wachten om het enthousiasme verder uit te dragen.”

Bij Boonens Iconic Cars worden nieuwe Donkervoorts verkocht, maar ook exemplaren die al gekoesterd zijn door een eerdere liefhebber. Het bedrijf was al gespecialiseerd in de exclusiefste supercars en hypercars van de wereld, Donkervoort wordt nu aan dat portfolio toegevoegd. Niet alleen voor de verkoop, maar ook als hub voor service en onderhoud. Vanaf hier worden de auto’s daarvoor naar Lelystad getransporteerd.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Wielrennen