©  Beerschot

Beerschot lanceert stickerboek voor supporters

Fandagen liggen anno 2021 wat moeilijk, dan pakt voetbalclub Beerschot maar uit met een collector book voor zijn supporters. Het stickerboek staat vol verhalen en weetjes over de Mannekes en is gratis voor abonnees. Nog meer goed nieuws: bij een vol boek vallen er ook prijzen te winnen.

tsfn

“Nooit eerder bracht een Belgische club een collector book uit waarbij de stickers tot leven komen!” Op de website kondigde Beerschot donderdag de stickeractie aan. De Kielse club wil daarmee naar eigen zeggen de fanbeleving extra stimuleren en de opmars van de afgelopen jaren in de verf zetten.

Het gaat om een verzamelboek vol verhalen en weetjes over Beerschot, die tot leven komen dankzij augmented reality (AR). Het boek bevat 60 pagina’s en 261 plekken voor stickers. Supporters kunnen het boek en de stickers aankopen in de fanshop of op de webshop. Goed nieuws voor abonnees: zij krijgen het boek met enkele stickerpakjes gratis.

Prijzen

“Het is zonder twijfel een uniek album dat elke Beerschotfan en -verzamelaar in zijn collectie moet hebben”, vertelt Finn Van der Kaa, hoofd marketing van Beerschot. “En we willen nog meer interactie met onze fans, daarom koppelen we enkele leuke acties aan het boek. De eerste vijf fans met een vol collector book winnen een abonnement voor volgend seizoen.”

“Maar ook daarna zijn er nog prijzen te winnen zoals een gesigneerde wedstrijdbal, een e-meet en greet met hun favoriete speler, een gesigneerd thuisshirt en veel meer. De moeite dus om aan het sparen te gaan”, zegt Finn Van der Kaa.”

 ©  Beerschot

 ©  Beerschot

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Aangeboden door onze partners