©  rr

Antwerpse brandweer moet vluchtende feestvierders van dak halen

De brandweer heeft in de nacht van woensdag op donderdag drie personen met een ladderwagen van een dak moeten halen in de Belgiëlei in Antwerpen. Zij waren gevlucht van een ‘lockdownfeest’, toen de politie aan de deur stond.

De Antwerpse politie kwam het ‘lockdownfeest’ in de Belgiëlei op het spoor na meldingen van zware geluidsoverlast. Toen de politie zich kenbaar maakte aan de deur van het appartement werd de luide muziek plots stiller gezet.

Aanvankelijk bleef de deur gesloten voor de politie, maar uiteindelijk openden twee jongedames de deur. Ze beweerden alleen in het appartement aanwezig te zijn en ook verantwoordelijk te zijn voor de geluidsoverlast.

Omdat er duidelijke aanwijzingen waren dat er meerdere personen aanwezig waren deed de politie een rondgang in het appartement. Ze merkten een open raam dat naar het dak leidde. Uit nazicht bleek dat drie personen via het dak gevlucht waren en zich twee daken verder probeerden te verstoppen. Ze moesten door de brandweer met een ladderwagen van het dak gehaald worden om ongelukken te voorkomen. joro

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio