©  GOYVAERTS/GMAX AGENCY

Eén positieve coronatest bij Telenet Giants Antwerp

Na de positieve coronatest van Vincent Kesteloot bij de Belgian Lions, als gevolg waarvan ook Vrenz Bleijenbergh in quaran­taine moest, heeft ook Telenet ­Giants Antwerp zijn selectie nog eens aan een test onderworpen. Eén speler testte positief: Caspar Augustijnen. Hij vertoont symp­tomen, maar is niet ziek.

cpm

Donderdag volgt nog een tweede test voor de volledige groep. Als ook die testen negatief zijn, kunnen de Giants de trainingen weer ­hervatten. Augustijnen was vrijdag niet op de wedstrijd van de Sinjoren in Charleroi aanwezig. “De oefenwedstrijd vrijdag tegen het Duitse Bonn is geannuleerd”, meldde sportief manager Guy Muya.

Terugkeer Luc Smout

Luc Smout, momenteel assistent-coach bij Oostende en opleidingsploeg Gistel/Oostende (derde klasse), keert na twee jaar terug naar Telenet Giants Antwerp. De Antwerpse coach tekende een contract tot 2024. Hij zal jeugd­coördinator Yvan De Vreugt (die ook zijn contract verlengde) bijstaan en de coaching waarnemen van Antwerp Giants Two (derde klasse), Antwerp Giants C (tweede landelijke) en de U21. Smout was al van 1995 tot 2000 en van 2008 tot 2019 bij de Giants actief.

Meer basketbal

MEER OVER Telenet Giants Antwerp