©  REUTERS

Zidane hoopt Hazard volgende week terug op groepstraining te zien: “Hij heeft alweer een beter humeur”

Real Madrid-coach Zinédine Zidane hoopt dat Eden Hazard volgende week opnieuw “iets met de groep kan doen”. Dat gaf de Fransman zaterdag mee tijdens zijn persconferentie, een dag voor het competitieduel tegen Valencia.

Maarten DelvauxBron: BELGA

Hazard hernam donderdag de trainingen bij Real Madrid, acht dagen nadat hij een quadricepsblessure opliep in het linkerbeen. Zaterdag trainde de kapitein van de Rode Duivels opnieuw indoor en outdoor, aan de zijde van Rodrygo en Federico Valverde, nog twee Real-spelers die herstellen van blessures.

“Hazard heeft alweer een beter humeur en is blij op het veld te kunnen staan”, legde Zidane uit. “Wanneer je op het veld staat, sta je dichtbij het punt de training in groep te hervatten. Ik zie hem zo snel mogelijk opnieuw aansluiten bij de groep. Ik hoop dat dat volgende week al zal zijn, dat hij dan al iets met de groep kan meedoen.”

Real ontvangt zondag op de 23e speeldag in La Liga Valencia. De Madrilenen staan momenteel tweede in de tussenstand, met vijf punten achterstand op koploper Atlético Madrid dat nog twee wedstrijden te goed heeft.

MEER OVER Eden Hazard

Meer sportnieuws