Enkele leden van KWB Boechout-Vremde zetten alles klaar voor de Griezeltocht. 

Enkele leden van KWB Boechout-Vremde zetten alles klaar voor de Griezeltocht. © Filip Spoelders

KWB laat kinderen griezelen tijdens de krokusvakantie

Vremde -

Dankzij de leden van KWB Boechout-Vremde hebben kinderen en hun ouders uitzicht op een mooie uitstap tijdens de krokusvakantie. Ze stippelden namelijk een Griezelwandeling uit.

De wandeling van ongeveer vier kilometer loopt voornamelijk door de Schaliehoevewijk van Vremde. “Het startpunt bevindt zich aan de fiets- en wandelweg vlak voor de ingang van sportpark Sneppenbos. De tocht verloopt coronaveilig in de gezinsbubbel door het gebruik van QR-codes”, vertelt Armand Geysen, voorzitter van de plaatselijke KWB.

In de barre koude gingen enkele medewerkers vrijdag op pad om de bordjes en zeven griezelborden op te hangen. De kinderen kunnen bij aanvang kiezen uit twee verhalen: één voor jonger en één voor ouder dan 10 jaar.

De griezelverhalen zijn geschreven door An Neven en ingesproken door zanger Bent Van Looy. “KWB nationaal liet de verhalen maken en wij springen daar graag op. Het is een leuke uitstap voor de kinderen tijdens de vakantie nu er weinig te beleven is. We werken ook aan een paastocht die meer door de Vogelwijk en Zuiderdal zal lopen.”

De kinderen mogen zich verkleden en foto’s van onderweg kunnen ze opsturen naar sven.bossaerts@telenet.be. Deelnemen van tot 21 februari. (fisp)

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio