©  BELGA

Twee wedstrijden in 1B uitgesteld “na inspectie van het terrein”

De Pro League besliste vrijdag om de match RWDM - Seraing van zondag 14 februari in 1B Pro League naar een latere datum te verschuiven.

Maarten Delvaux

“Naar aanleiding van een inspectie van het terrein en rekening houdende met de voorziene weersvoorspelling voor zondag en het feit dat RWDM niet beschikt over een systeem van veldverwarming werd, na overleg met de rechtenhouder, beslist om de wedstrijd RWDM - FC Seraing van zondag 14 februari 2021 uit te stellen”, laat de Pro League weten.

Een nieuwe datum zal worden bepaald op 15 februari 2021.

RWDM zag door de hevige sneeuwval vorige zondag ook al haar uitwedstrijd bij Deinze uitgesteld worden. Seraing kwam op zaterdag niet in actie, omdat Lommel forfait gaf voor verplaatsing naar Luik omwille van enkele coronagevallen.

De wedstrijd van zaterdag tussen Lierse K. en KMSK Deinze verhuist na een inspectie van het terrein naar zondagavond (20u). Dat heeft de Pro League vrijdag gemeld.

“Naar aanleiding van een inspectie van het terrein werd, na overleg met de rechtenhouder, beslist om de wedstrijd Lierse K.-Deinze van zaterdag te verplaatsen naar zondagavond om 20u”, klinkt het in een mededeling.

MEER OVER RFC Seraing

Meer voetbalnieuws