Kinderburgemeester Haidar Anestoun links van Warme William en verkeersschepen Abdel El-Hajoutti bij het uitdelen van de ‘Ik ben een Warme William’-straps. 

Kinderburgemeester Haidar Anestoun links van Warme William en verkeersschepen Abdel El-Hajoutti bij het uitdelen van de ‘Ik ben een Warme William’-straps. © Jan Boey

Kinderburgemeester en Warme William delen fluo-armbanden uit

Boom -

Kersvers kinderburgemeester Haidar Anestoun van basisschool Boom Park mocht samen met beer Warme William aan alle kinderen van de basisschool Boom Park een fluo-armband uitdelen. Die moeten voor meer zichtbaarheid in het verkeer zorgen.

Het was meteen ook de eerste ceremoniële taak van de kinderburgemeester. De vroege vogels bezorgden hem alvast een spontaan applaus, omdat ze ook een beetje fier zijn dat hun klasgenoot en schoolgenoot net tot kinderburgemeester is verkozen. “Deze actie kadert in de vele acties die we dit jaar ondernemen voor meer veiligheid aan de scholen”, legt verkeersschepen Abdel El Hajoutti (CD&V) uit. Ook in alle andere Boomse basisscholen worden de fluobandjes uitgedeeld. Ook beer Warme William was op post. “De voorbije maanden leverde hij heel wat acties rond de mentale gezondheid van onze kinderen. Ze konden hem knuffels geven en kregen een goodiebag. De Warme-Williamwandeling in het Park van Boom, kan je nog doen tot eind maart”, legt de schepen uit.(jb)

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio