Remco Evenepoel stelt trots zijn nieuwe vierwieler voor

Remco Evenepoel heeft wel meer goed nieuws te vieren deze week. Nadat hij maandag te horen kreeg dat hij de training mag hervatten, mag hij zich sinds vandaag de trotse bezitter noemen van een nieuwe wagen. Luxueus, stijlvol maar ook met oog voor het milieu.

Het toptalent van Deceuninck - Quick Step trok helemaal naar het West-Vlaamse Desselgem om zijn BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride op te halen in BMW-garage Le Couter, niet toevallig de BMW-dealer die het team van Patrick Lefevere van zijn wagenpark voorziet.

LEES OOK: Het licht staat nog maar net op groen, maar Remco Evenepoel heeft er al trainingsritjes opzitten: “We bouwen rustig op”

Met de BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride, kostprijs beginnend vanaf 80.000 euro, heeft Evenepoel het neusje van de zalm opgehaald. De wagen kan zowel op klassieke brandstop als op elektriciteit rijden en past bijgevolg binnen de filosofie van het team om volledig CO2-neutraal te werken. Het milieu wordt niet uit het oog verloren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

(gvdl)

Meer sportnieuws