Ook Heistenaar Paul Michiels zal met een livestream het beste van zichzelf geven tijdens de Week van de Belgische muziek. 

Ook Heistenaar Paul Michiels zal met een livestream het beste van zichzelf geven tijdens de Week van de Belgische muziek. © Joren De Weerdt

CC Zwaneberg zet Heists talent in de kijker met livestreams

Heist-op-den-Berg -

Het Heistse Cultuurcentrum Zwaneberg viert van 8 tot en met 14 februari de Week van de Belgische muziek met enkele livestreams. Onder meer bekende Heistenaar Paul Michiels zet virtueel zijn beste beentje voor, nu concerten met publiek uitgesloten zijn.

Tijdens de Week van de Belgische muziek slaan verschillende spelers uit de muzieksector en een aantal media de handen in elkaar om muziek van eigen bodem in de kijker te zetten. Zo willen ze de zwaar getroffen sector steunen. “Het wordt een grote liefdesverklaring aan de Belgische muziek. Dat gaat ook bij ons niet onopgemerkt voorbij”, beloven ze bij CC Zwaneberg.   

In samenwerking met de Hnita Jazz Club en Staminee De Living, zet het CC de feestelijke week in de kijker op sociale media en via playlists op Spotify. Er zijn ook drie livestreams gepland, te beginnen met de Heistse cabaretpunk van pIE p.KLEIN op 12 februari. Een dag later is het aan Paul Michiels. Aalex Vertommen & Ralph Herman sluiten af op 14 februari. Het concert van Paul Michiels kost 5,5 euro en is te reserveren. De andere shows zijn gratis.

“Op dinsdag 9 februari kunnen geïnteresseerden zich al verlekkeren aan een online reünieconcert dat Troissoeur vorige maand speelde. Heist is voor de band altijd een belangrijke plaats geweest. Niet alleen omdat gitarist Pieter ervandaan komt, maar ook omdat ze er veel hebben opgetreden, gerepeteerd en albums hebben opgenomen”, zegt CC Zwaneberg. (kvro)Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio