Geert Milis van Mechelen MeeMaken en schepen Greet Geypen promoten de Valentijnsactie. 

Geert Milis van Mechelen MeeMaken en schepen Greet Geypen promoten de Valentijnsactie. © Stad Mechelen

Shoppers kunnen super-de-luxe hotelovernachting winnen

Mechelen -

Wie volgende week in Mechelen winkelt voor Valentijn maakt kans op een super-de-luxe hotelovernachting met alles erop en eraan, onder andere een diner klaargemaakt door een topchef. Handelsvereniging Mechelen MeeMaken geeft er zo vijf weg.

Met het oog op het feest van de liefde organiseren de handelaars een wedstrijd. “Onze handelaars delen volgende week Valentijnskaarten uit aan hun klanten. Daar hebben wij een wedstrijd aan gekoppeld”, zegt Geert Milis, voorzitter van Mechelen MeeMaken. Wie deelneemt, maakt kans op een van de vijf weekendjes van Mechelen Culinair in het Van der Valk-hotel.

De winnaars overnachten tijdens het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 maart in het viersterrenhotel. Ze krijgen een overnachting voor twee aangeboden. Inclusief een vijfgangendiner dat wordt bereid door chef-kok Ken Verschueren van restaurant Tinèlle en een ontbijt. “Daarnaast krijgen de winnaars ook nog een Mechelenbon ter waarde van 50 euro. Die kunnen ze naar persoonlijke voorkeur gebruiken bij de lokale handelaars”, legt Milis uit.

LEES OOK. Mechelse topchefs serveren gastronomische menu in hotelkamer

Om kans te maken moet je @shoppeninmechelen volgen op Instagram en @Mechelenmeemaken op Facebook. Vervolgens moet je een foto maken met de Valentijnskaart ‘Ik zie u graag’ en op de achtergrond een shopping sfeerbeeld uit de binnenstad. Die foto deel je op Instagram en Facebook (feed & stories) met de hashtag #ikbengraaggezieninmechelen en de vermelding waarom je graag komt shoppen in Mechelen.

Vanaf maandag 1 maart steekt de website shoppeninmechelen in een nieuw kleedje. “Hij wordt overzichtelijker en aangenamer voor de bezoekers”, zegt Greet Geypen (Vld-Groen-m+), schepen van Economie.  (svh)

MEER OVER DOEN!-tips Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio