© BFM

Twee gaten in raam van Berchemse woning: politie voert onderzoek

Berchem -

De Antwerpse politie voert een onderzoek naar een incident in de Velodroomstraat in Berchem. Daar werden twee mogelijke kogelgaten aangetroffen in een raam op de eerste verdieping, maar er werden geen kogelhulzen gevonden en er is ook geen sprake van verdere schade.

dvd

De bewoonster van het pand, op de hoek met de Generaal Capiaumontstraat, belde woensdagavond de politie omdat ze naar eigen zeggen twee knallen had gehoord en vervolgens twee gaten had aangetroffen in een raam van de voorgevel. Die leken wel heel sterk op kogelgaten.

De politie ging ter plaatse en stelde inderdaad twee gaten vast, maar opvallend is dat er niet meteen kogelhulzen konden worden gevonden en dat de gordijnen achter het raam onbeschadigd waren. Om uitsluitsel te kunnen bieden over wat er juist is gebeurd, werd het labo ter plaatse gevraagd en kwamen er ook twee politiehonden naar kruitsporen zoeken.

Een link met het criminele milieu is er volgens onze informatie op het eerste zicht niet. In het pand is wel een advocatenkantoor gevestigd. Mogelijk werd er geschoten met een luchtpistool.

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

CITTA

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio