Valentijn-sleutelhangers vliegen de deur uit

Wijnegem

Al vierduizend mensen vroegen een gepersonaliseerde sleutelhanger aan bij het shoppingcenter in Wijnegem. “De mensen hebben duidelijk nood aan een manier om hun dierbaren te tonen dat ze hen missen en zeker niet vergeten zijn, maar integendeel in hun hart dragen”, stelt Wijnegem-woordvoerder Zsofi Horvath vast.

De actie is het alternatief van het shoppingcenter voor de populaire kerstbal-met-foto-actie, die de voorbije jaren telkens heel wat mensen naar Wijnegem lokte maar de voorbije eindejaarsperiode niet georganiseerd kon worden.

“Sinds begin deze week kan iedereen dus wel een sleutelhanger aanvragen die wij netjes afwerken met een foto van een geliefde naar keuze”, legt Zsofi Horvath de actie uit. “De aanvragen stromen binnen via de website. Iedereen die een sleutelhanger wil ontvangen, kan hem nog aanvragen tot en met 24 februari. De afhalingen lopen tot 27 februari zodat mensen voldoende tijd krijgen om de afhaling in te plannen en dit gespreid kan verlopen. Dit kan telkens op woensdag, vrijdag en zaterdag, tijdens de krokusvakantie alle dagen.”

De meest voorkomende inzendingen tot nog toe tonen geen foto’s van verliefde koppels, maar van kinderen, kleinkinderen met grootouders en baby’s. “Maar mensen dragen blijkbaar ook hun geliefde viervoeter graag dicht bij zich. We hebben al opvallend veel foto’s gezien van poezen, honden, paarden,…zelfs een ezel en een schattig geitje werden ingezonden”, loopt Horvath door de inzendingen.

Het management ziet dit cadeautje – want de sleutelhanger is gratis af te halen – als een lief gebaar in aanloop naar Valentijn. “Van een sleutelhanger met de boodschap “Ik draag je dicht bij mij” wordt iedereen toch vrolijker?”, vermoedt Zsofi Horvath. (jaa)Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio