Het kruispunt Miksebaan-Elshoutbaan komt in fase twee aan de beurt. © Jan Brys

Miksebaan gaat voor vier maanden op de schop

Brasschaat -

Aan de Miksebaan in het centrum van Brasschaat starten op 1 maart nutswerken. Deze worden uitgevoerd door PIDPA en Fluvius. De werken zullen 80 werkdagen in beslag nemen en brengen wel wat verkeershinder met zich mee.

De werken worden uitgevoerd in drie fasen. Van 1 maart tot 26 maart wordt gewerkt tussen de kerk Sint-Antonius en de Door Verstraetelei. Er wordt dan één rijstrook ingenomen en het verkeer richting Elshoutbaan wordt afgesloten.  

In fase twee wordt het stuk tussen de Door Verstraetelei en de Elshoutbaan aangepakt. Het doorgaand verkeer richting Elshoutbaan blijft dan afgesloten. Die tweede fase loopt van 26 maart tot 7 mei. In deze periode worden de Bloemenlei en de Vagevuurvelden ter hoogte van de Miksebaan volledig afgesloten. Er wordt met tijdelijke verkeerslichten gewerkt.

In fase drie wordt er dan gewerkt tussen de Helena Thyslei en de Borrekenslei. De Miksebaan is dan tussen de Bredabaan en de Elshoutbaan opnieuw in beide richtingen open. Fase drie loopt van 10 mei tot 2 juli. Tijdens de werken geldt er op de werfzone een snelheidsbeperking tot 30 km per uur.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners