TIPS. Een laagje lente op je nagels, kunstige juweeltjes

Elke week tippen lifestyleredactrices Hanne en Lien trends, places to be en de leukste hebbedingen.

vwh

Juwelenmerk van eigen bodem Wouters & Hendrix houdt van Belgische kunst en liet zich voor de nieuwste collectie inspireren door de werken van kunstenaar, Olivier Goethals. Als extraatje worden in de boetieks in Antwerpen, Brussel en Knokke zeventien nieuwe werken van onze landgenoot tentoongesteld. Deze zijn te bezichtigen van 22 tot 14 maart en ook te koop. Kettinkje met mond: 215 euro.

 

Multifunctionele handcrème

Het Belgische merk Oy, opgericht door apotheker Inge Louf, introduceert een handcrème die enerzijds komaf maakt met bacteriën en anderzijds onze handen soigneert. Weetje: aan de antibacteriële samenstelling is geen alcohol toegevoegd. Met één pompje heb je voldoende product in handen om beide handen in te smeren. Wat volgt is een subtiel, lekker geurtje. Prijs: 14,30 euro, verkrijgbaar in de (online) apotheek en in de webshop.

 

Lente op je nagels

Het weer? Momenteel behoorlijk grijs, maar met de nieuwe collectie Insta-Dri nagellak van Sally Hansen breng je in een oogwenk een lentefrisse kleur aan op je vingertoppen. Van lavendelpaars tot pioenroze of een beetje glitter: het merk belooft droge nagels in één minuut. Zo kun je het glas van onderstaande alcoholvrije cocktail quasi meteen vastnemen. Adviesprijs: 5,99 euro per lakje.

 

Cocktail zonder alcohol

Naar aanleiding van Tourneé Minérale heeft mixologist Hannah Van Ongevalle in samenwerking met Deliveroo een reeks alcoholvrije drankjes ontwikkeld. Een daarvan is de puncheroo, die de allures heeft van een echte cocktail maar geen druppel alcohol bevat. Zo maak je de cocktail die past bij je bestelde maaltijden zoals een brunch:

  • 20 cl biologisch appelsap
  • 20 cl kamillethee
  • 2 el bloemenhoning
  • partje citroen
  • 20 cl gingerale
  • verse munt

Bereiding

Giet het appelsap in een grote kan gevuld met verse munt en vier uitgeperste partjes citroen. Voeg de bloemenhoning en warme kamillethee toe. Werk af met veel ijsblokken en de gingerale.

 
Aangeboden door onze partners

MEER OVER Eten & Drinken