Op 18 november 2018 passeerde The Human League ook al in De Roma. 

Op 18 november 2018 passeerde The Human League ook al in De Roma. ©  Kioni Papadopoulos

Human League komt op 27 november naar De Roma

Alweer een sprankeltje hoop voor popliefhebbers, nu De Roma een concert van The Human League vastlegt op zaterdag 27 november. Ondertussen staan daar ook 10CC, Suzanne Vega, Los Lobos en Doe Maar nog op de agenda.

Het blijft allemaal afwachten, maar De Roma durft de concertlijst toch verder aanvullen. De Britse jaren 80-band The Human League komt de 40ste verjaardag vieren van zijn succesplaat Dare, met hun monsterhit Don’t You Want me. Ze spelen de plaat integraal en voegen daar nog een resem hits uit hun andere platen aan toe.

Zanger en oprichter Philip Oakey krijgt op het podium het gezelschap van de originele bandleden-zangeressen Joanne Catherall en Susan Ann Sulley. Hun onweerstaanbare samenzang vormt nog steeds hét handelsmerk van The Human League. Tickets zijn vanaf nu te koop vanaf 33 euro.

Enkele weken geleden legde De Roma ook al topact Suzanne Vega vast voor zaterdag 5 maart 2022. Dat concert is intussen uitverkocht. Eerder komen UB40, 10CC, Los Lobos en Doe Maar nog naar Borgerhout, en uit eigen land onder andere Mauro Pawlowski, De Mens en Raymond.

 ph

Tips om te Doen!