©  BELGA

Beerschot huurt Zakaria Bakkali van Anderlecht als vervanger voor Tissoudali

Verrassing van formaat op het Kiel. In extremis heeft Beerschot toch nog een vervanger gehaald voor Tarik Tissoudali. Zakaria Bakkali wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Anderlecht. De deal bevat ook een aankoopoptie.

LEES OOK: Beerschot krijgt “mooi bedrag” voor Tissoudali

“De club zal vandaag geen transfers meer doen.” Bij de aankondiging van de overgang van Tarik Tissoudali naar AA Gent maakte Beerschot zich nog sterk dat het huiswerk van de wintermercato helemaal afgerond was, een paar uur later zorgen de Mannekes toch nog voor een stevige surprise met de komst van Zakaria Bakkali.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De overgang van de 25-jarige Belgische Marokkaan mag je best atypisch Beerschot noemen. Onder de leiding van het huidige bestuur liet de club er zich de voorbije jaren niet toe verleiden tot last minute transfers. Na het vertrek van Tissoudali ging het toch nog op zoek naar een vervanger.

Of het met Bakkali een waardig alternatief heeft gevonden, valt af te wachten. Het is immers al een tijdje geleden dat de voormalige Rode Duivel zich positief heeft laten opvallen als voetballer. Dit seizoen kwam hij bij Anderlecht niet verder dan 120 minuten, zijn laatste wedstrijd dateert al van 4 oktober op het veld van Club Brugge. Na een teleurstellende eerste helft werd hij door Kompany toen in de kleedkamer gehouden. Vorig seizoen was Bakkali bijna een heel seizoen buiten strijd met een knieblessure.

sks, thst

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws