© RR

Antwerp rond komst De Wolf officieel af

Antwerp huurt doelman Ortwin De Wolf (23) tot het einde van het seizoen van KAS Eupen. Hij arriveerde maandagochtend met sportzak op de Bosuil en tekende meteen present op training.

dvd

Ortwin De Wolf, die in 2019 Lokeren voor Eupen ruilde, stond dit seizoen in 12 wedstrijden onder de lat. Begin december moest hij zijn plaats afstaan aan Théo Defourny. Bij Antwerp dient De Wolf de concurrentie aan te gaan met Alireza Beiranvand. Jean Butez ligt nog in de lappenmand met een enkelblessure.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Robin Himmelmann wordt zijn vervanger in Eupen. Hij speelde van 2012 tot 2020 179 wedstrijden voor FC St. Pauli in de Tweede Bundesliga. Vorige maand werd zijn contract bij die club in onderling overleg ontbonden.

Meteen in bekerselectie

Nieuwkomers Ortwin De Wolf en Felipe Avenatti zitten meteen in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen RAAL La Louvière. Dinsdag heeft trainer Vercauteren dus een extra doelman en spits achter de handen.