©  Instagram

Niet haar zoon van 18 maakte de topless foto’s van Liz Hurley, maar wel… haar 80-jarige moeder

De 55-jarige Elizabeth Hurley heeft verklapt wie haar veelbesproken topless foto’s in de sneeuw gemaakt heeft. Het was niet haar zoon, zoals geschokt geopperd werd, maar haar 80-jarige moeder.

Eerder deze week verbaasde en schokte actrice Elizabeth Hurley haar volgers op Instagram. De duizenden mensen die reageerden, vielen tot twee kampen te herleiden: het ene vond het niet gepast voor moeder ouder dan 50 om zo op de foto te gaan, het andere smulde ervan en gaf haar complimenten voor haar nog steeds fantastische lichaam.

Wie zeker in het eerste kamp zat, was Piers Morgan. De presentator van ontbijtshow Good Morning Britain was niet mals voor Hurley. “Ja, ze ziet er fantastisch uit, maar waar is ze mee bezig? Een beetje sneeuw en je doet je kledij uit? En wie heeft die foto’s genomen? Je 18-jarige zoon? Is dat niet griezelig? Ik vind van wel. In het wereldje noemen we dit aandachtsgeil en griezelig.”

Hurley diende de criticasters intussen van antwoord. “Ik weet niet of jullie het geruststellender vinden of niet, maar de foto’s werden gemaakt door mijn moeder van 80”, postte ze op Twitter. Haar moeder woont bij haar in. Het leverde opnieuw een hoop reacties op, of dat dan gepaster is. De actrice ging er nog niet op in.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.