©  RAFC

Felipe Avenatti wordt nieuwe spits van Antwerp

Felipe Avenatti is de langverwachte nieuwe spits van Antwerp FC geworden. De 27-jarige Uruguayaan wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Standard, mét een aankoopoptie

van rond de 2 miljoen euro.

Donderdagavond werd de deal geofficialiseerd. Morgen legt Avenatti zijn medische tests af, de wedstrijd tegen Waasland-Beveren komt nog te vroeg voor zijn debuut.

Omdat Antwerp niet het volledige loon van Avenatti overneemt, mag de targetman niet in actie komen wanneer het op 14 februari op bezoek gaat in Luik.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Het verhaal van Avenatti als Rouche was al even geschreven. Dit seizoen moest hij het stellen met meer invalbeurten dan basisplaatsen en slechts één doelpuntje in de competitie (op het Kiel tegen Beerschot). De voorbije weken vertoefde de spits zelfs in de B-kern.

Avenatti was ook even in beeld bij KV Mechelen en ex-ploeg KV Kortrijk, waar hij twee seizoenen geleden nog aan de lopende band scoorde, maar tot een deal kwam het uiteindelijk niet. Nu is het Antwerp dat enkele dagen voor Transfer Deadline Day eindelijk een spitsbroeder/concurrent voor Dieumerci Mbokani heeft gevonden.

 

 ©  RAFC

 

 ©  RAFC

 

 ©  RAFC

yala, dvd, bfa

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws