Brandweer bevrijdt zwaargewonde bestuurder uit wagen na ongeval op Bisschoppenhoflaan

Deurne -

Bij een ongeval op de Bisschoppenhoflaan in Deurne raakte donderdag een bestuurder gewond. De Antwerpse brandweer kwam ter plaatse om het slachtoffer uit de verhakkelde wagen te bevrijden.

Het ongeval gebeurde rond 14.45 uur. Bij een inhaalmanoeuvre van een lijnbus kwamen twee wagens met elkaar in botsing. De bestuurder van een van de wagens verloor daarbij even het bewustzijn en moest door de brandweer uit het voertuig bevrijd worden. Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, maar verkeert niet in levensgevaar.

De andere bestuurder raakte lichtgewond. “De precieze context en omstandigheden van het ongeval worden nog in kaart gebracht”, vertelt politiewoordvoerder Wouter Bruyns. “Gedurende de afhandeling van het ongeval was de Bisschoppenhoflaan een tijdlang volledig afgesloten.”

De ploegen van Brandweer Zone Antwerpen repten zich na het ongeval naar de Middelheimlaan in Wilrijk. “Na een ongeval was daar een wagen op zijn kant beland. Vermoedelijk speelde het slechte weer daar een invloed”, aldus Bruyns. “Het slachtoffer werd voor verzorging naar het ziekenhuis gebracht.”

 

 © BFM

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 jtp

MEER OVER Video

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio