Op Star zullen onder andere alle seizoenen van te zien zijn. 

Op Star zullen onder andere alle seizoenen van te zien zijn. ©  ISOPIX

Disney+ Star maakt aanbod bekend: deze films en series staan vanaf februari op u te wachten

Op 23 februari krijgt Disney+ er een nieuwe sectie bij. Op Star zullen reeksen en films te zien zijn die minder of zelfs niet geschikt zijn voor de allerkleinsten. Een kort overzichtje.

Wout Desmytere

Op Disney+ kan de hele familie genieten van klassiekers als Pinokkio en De kleine zeemeermin, maar ook van nieuwe reeksen uit de Star wars- of Marvelstal. Denk aan The mandalorian of het recente WandaVision.

Met Star lanceert het bedrijf op 23 februari een nieuw onderdeel van haar succesvolle streamingdienst. Een dat zich exclusief richt op de volwassenen. Op Star kan Disney zo alle films kwijt die onder het ‘volwassen’ label Touchstone Pictures werden gemaakt. Denk aan de rampenfilm Armageddon , het historisch drama The 13th warrior of Good morning Vietnam met Robin Williams.

Ook Arnold Schwarzenegger krijgt een plaatsje op Star. 

Ook Arnold Schwarzenegger krijgt een plaatsje op Star. ©  Commando

De streamingdienst kan echter ook een beroep doen op de catalogus van 20th Century Studios, voorheen 20th Century Fox. Disney kocht het bedrijf over in 2019. Uit hun stal zullen onder andere Alien, Braveheart, Die hard, Independence day en The drop van Michaël R. Roskam en verschillende films van regisseur Wes Anderson (Isle of dogs, The royal tenenbaums) te zien zijn. Er zijn ook klassiekers uit de oude doos: het actievehikel Commando met Arnold Schwarzenegger, bijvoorbeeld. Of de iconische misdaadfilm The french connection met Gene Hackman of de spektakelfilm Cleopatra met Elizabeth Taylor en Richard Burton.

Series

Wat series betreft, is er ruimte voor actie met alle seizoenen van 24, inclusief de twee spin-offs.

Ook alles verschijnt op Star. 

Ook alles verschijnt op Star. 

Verder is er Bones, Prison break, Castle,Lost, The walking dead en de eerste negen seizoenen van The x-files. Wie op zoek is naar wat lichter vertier, vindt wellicht iets van zijn gading in Ugly betty, Glee, How I met your mother, Family guy, Scrubs of Desperate housewives. 16 seizoenen van de ziekenhuisserie Grey’s anatomy zijn ook beschikbaar.

Tot slot biedt Star ook een aantal originele reeksen aan. Helstrom, bijvoorbeeld, hoewel die Marvelreeks in de Verenigde Staten genadeloos flopte. De animatiereeks Solar opposites, van de makers van Rick & Morty, en het tienerdrama Love, Victor kregen wel goeie kritieken.

Vastgoed

Jobs in de regio