©  ISOPIX

Zo ziet Kristen Stewart eruit als prinses Diana

Kristen Stewart vertolkt de rol van prinses Diana in de nieuwe, biografische film ‘Spencer’ en nu is voor het eerst een beeld vrijgegeven van de Amerikaanse actrice als de betreurde prinses.

VVABron: Metro

Op de vrijgegeven foto van Kristin Stewart als prinses Diana is de gelijkenis behoorlijk treffend. De actrice draagt een rode mantel, een zwarte rolkraagtrui en een zwarte hoed met een sluier, maar vooral de manier waarop ze haar hoofd kantelt en verzonken in gedachten voor zich uit staart, doet meteen aan de betreurde prinses denken.

De foto is de eerste die vrijgegeven wordt van Kristen Stewart in de rol van prinses Diana in de nieuwe, biografische film ‘Spencer’. Hierin wordt op drie dagen van Diana’s leven ingezoomd en zal haar tragische dood niet aan bod komen. In plaats daarvan komt de relatie met haar man en haar liefde voor prins Harry en prins William in de aandacht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.