Themabeeld. © Politie Antwerpen

Dealer slikt bolletjes drugs in en wordt naar ziekenhuis gebracht

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft de voorbije dagen vier drugsdealers opgepakt. Een van hen slikte net voor de controle meerdere bolletjes drugs in. Hij werd voor de zekerheid naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident gebeurde zaterdag in de Lange Beeldekensstraat, toen de politie de dealer wou controleren na een drugsverkoop. Na zijn medische check-up werd de man gearresteerd. “De dienst Vreemdelingenzaken kreeg zijn dossier overgemaakt”, zegt de politie.

Zondag pakte het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio City een dealer op in de Constitutiestraat. de man verkocht er cannabis voor de ogen van de politie. Bij hem thuis kon de politie 300 gram cannabis, xtc-tabletten, hasj, crystal meth en cash geld in beslag nemen.

Maandag betrapte het WOT nog twee dealers op heterdaad aan de Schijnpoortweg. “De twee verkopers leverden heroïne aan huis. Na de levering werd het duo door de politie gecontroleerd en gearresteerd”, zegt de politie. Bij een huiszoeking werd zo’n 25 gram heroïne, verpakkingsmateriaal en een precisieweegschaal in beslag genomen. Alle vier de dealers worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

jtp

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners