©  Isopix

Nieuw liefdesgeluk voor Kourtney Kardashian?

De Amerikaanse realityster Kourtney Kardashian (41) beleeft volgens de geruchten romantische tijden met muzikant Travis Barker (45), vooral bekend als drummer bij punkgroep Blink-182. Nieuwe foto’s wakkeren de vermoedens aan dat de twee een relatie hebben.

vwh

Afgelopen weekend genoten Kardashian en Barker van trip naar Palm Springs, waar Kris Jenner, de moeder van Kourtney, Kim en Khloé Kardashian een huis heeft. Zaterdag deelde het vermeende koppel via Instagram een foto van het zicht op het zwembad in de achtertuin van de woonst.

“Ze zijn al een tweetal maand aan het daten”, aldus een bron aan entertainmentblad People. “Ze zijn al heel lang vrienden, maar hun band is romantisch geworden.” Beide sterren en hun managers houden de lippen op elkaar wat details over de relatie betreft.

Barker deelt een stiefdochter, dochter en zoon met zijn ex-vrouw Shanna Moakler, met wie hij getrouwd was van 2004 tot 2008. Kardashian heeft drie kinderen met haar ex Scott Disick. Zij gingen in 2015 uit elkaar na een relatie van na negen jaar.

NIET TE MISSEN