Archiefbeeld. 

Archiefbeeld. © rr

Massages “en meer” in Berchems appartement: politie grijpt in

Berchem -

In een appartement in Berchem heeft de Antwerpse politie dit weekend een clandestien massagesalon gesloten. Volgens de politie werden er massages “en meer” aangeboden en werden de coronaregels daarbij niet gevolgd. Het prostitutieteam van de politie volgt het dossier verder op.

dvd

De politie kreeg te horen dat het op het adres aan de Grotesteenweg een komen en gaan was van mensen. Wie langskwam, zou maar kort in het appartement aanwezig zijn en daarna opnieuw vertrekken.

“Het wijkteam van de regio Centrum hield het pand een tijdje in het oog en de inspecteurs zagen inderdaad dat er veel passage was. Eerst dachten ze dat er drugs verkocht zou worden, maar bij controle bleek het om wat anders te gaan: op het adres werden massages aangeboden”, zegt de politie.

De geldende coronaregels zouden niet zijn gevolgd en dus verbaliseerde de politie zowel de klanten als diegene die de massages aanbood. “De nodige vergunningen waren niet voorhanden. Het prostitutieteam volgt dit dossier verder op”, zegt de politie.

DOEN! in Antwerpen

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio