Max Janssens van Manus (vierde van rechts) houdt het juweeltje vast. 

Max Janssens van Manus (vierde van rechts) houdt het juweeltje vast. © Jan Brys

Winnaar wedstrijd patisserie Manus kan juweel van 1.500 euro niet komen ophalen

Kapellen/Brasschaat -

De winnaar van het juweeltje ter waarde van 1.500 euro dat kon worden gewonnen bij Patisserie Manus is de familie Steeman uit Mortsel, die helaas niet aanwezig kon zijn bij de lottrekking en de prijsuitreiking.

Patisserie Manus bakte met Driekoningen niet minder dan 1.700 taarten. In elke taart zat een klein beeldje uit porselein. Zeven beeldjes hadden een stickertje met de melding dat de kopers iets extra’s hadden gewonnen.  

“Het is jammer dat de Mortselse winnaar niet bij de lottrekking kon aanwezig zijn, maar we moeten eerlijk blijven”, legt zaakvoerder Max Janssens uit. “De hoofdprijs is immers een waardevol juweeltje van Mas Tu Vu uit Antwerpen. De andere winnaars krijgen een ontbijtbon. We hebben dit initiatief een beetje onderschat. De taartenverkoop verliep zeer goed. Blijkbaar volgen de mensen in deze coronatijden de tradities nog meer dan andere jaren. Niet alleen de Driekoningentaarten gingen zeer vlot over de toog, we verkochten met Verloren Maandag ook veel meer worstenbroden en appelbollen dan andere jaren”, vertelt Max, die zich sterk maakt dat de wedstrijd volgend jaar een nieuwe editie krijgt. Ook bij Mas Tu Vu is men enthousiast. “We willen zeker opnieuw een juweeltje maken. Wel met een ander ontwerp”, aldus Hans Plessers.

Jan Brys


Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio