Nog meer file-ellende: tijdlang drie rijstroken versperd na ongeval in Borgerhout

Borgerhout -

Op de Antwerpse Ring botste donderdagmiddag een wagen met een vrachtwagen ter hoogte van Borgerhout. De wagen ging aan het slingeren, maar de bestuurder liep gelukkig slechts lichte verwondingen op. Door het ongeval waren een tijdlang drie rijstroken versperd.

Het ongeval in Borgerhout gebeurde iets voor 16 uur. De wagen werd tijdens het invoegen ter hoogte van de oprit vermoedelijk aangetikt door een vrachtwagen en ging aan het slingeren. Daarbij botste de auto tegen een tweede vrachtwagen en kwam tot stilstand in het midden van de Ring.

De hulpdiensten kwamen snel ter plaatse en de wagen moest getakeld worden, maar het slachtoffer liep slechts lichte verwondingen op. Voor de afhandeling van het ongeval, in het midden van de Ring, werden drie rijstroken afgesloten. Rond 17.45 uur werd de weg vrijgegeven.

Dat zorgde dan ook voor heel wat verkeershinder. Richting Gent staat er file op de A12 tot in Stabroek, op de E19 is het aanschuiven vanaf Brasschaat. Ook op de E313 staat het verkeer stil vanaf het knooppunt Ranst. Verkeer over lange afstand van Hasselt naar Gent rijdt beter via Brussel.

Eerder op donderdag gebeurden al twee zware ongevallen in de Kennedytunnel en op de A12 in Wilrijk. In de Kennedytunnel moesten twee vrachtwagens en een bestelwagen met een oplegger met daarop twee personenwagens worden getakeld, op het viaduct van de A12 in Wilrijk reden twee personenwagens en twee vrachtwagens op elkaar in.

 

 © BFM

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 

 © BFM 

 jtp

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie

Meer nieuws