© BFM

Opnieuw zware hinder door ongeval in Kennedytunnel

Voor de tweede dag op rij was er stevige hinder op de Antwerpse Ring richting Gent door een ongeval met vrachtwagens in de Kennedytunnel.

Een bestelwagen die geladen was met twee voertuigen reed rond 11 uur achteraan in op een vrachtwagen en werd ook zelf nog aangereden door een tweede vrachtwagen. Tot iets voor 14.30 uur waren daardoor twee rijstroken versperd.

Er was veel materiële schade en de betrokken voertuigen moesten getakeld worden, maar niemand raakte gewond. Daarna moest de brandweer de rijweg nog schoonmaken en werd er bekeken of het plafond hersteld moest worden.

Voor de tweede dag op rij is het dan ook lang aanschuiven op de Antwerpse Ring richting Gent. Ook op de A12 gebeurde donderdag een ongeval, waardoor de snelweg daar een tijdlang versperd was.

Woensdag draaide het verkeer rond Antwerpen al lange tijd in de soep door een ongeval met vrachtwagens in de Kennedytunnel. De tunnel moest toen zelfs even helemaal dicht om de betrokken voertuigen te kunnen takelen. In de staart van de file die tot ver op de E313 stond, kwam bovendien een vrouw om het leven toen ze met haar wagen achteraan inreed op een stilstaande vrachtwagen.

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

 

 © BFM

(blg, dvd)

Verkeer Antwerpen: actuele verkeersinformatie

Meer nieuws