©  Instagram @ampompah_22

Sociale media-verbod? Dan post ploegmaat Lamkel Zé maar op Instagram

Met de beslissende 1-0 kroonde Didier Lamkel Zé zich tot matchwinnaar in Antwerp-Cercle Brugge. Daar horen natuurlijk vieringen in de kleedkamer en filmpjes op sociale media bij, ware het niet dat Lamkel Zé een verbod kreeg opgelegd door de club. Ampomah mag dan weer wel doen wat hij wil op Instagram. En dus was de Ghanees cameraman met dienst achteraf.

tsfn, dige

Terwijl sommige spelers de doelpuntenmaker de rug toekeerden bij de 1-0, gingen andere jongens mee vieren ter hoogte van de cornervlag. Nana Ampomah was een van de jongens die de Kameroener als eerste kwam feliciteren. Opvallend: na afloop postte hij ook een filmpje van een dansende Lamkel Zé, die zelf niet meer op de sociale media actief mag zijn, op zijn Instagram-verhaal.

“Didier deed het goed in mijn ogen en maakte de winning goal. Daar heb ik respect voor. Oké, hij heeft fouten gemaakt, maar dat doet iedereen. Ik beschouw hem als een teammaat, die deel uitmaakt van de ploeg. Of ik begrijp dat anderen niet kwamen juichen? Daar wil ik liever niet op ingaan”, besloot de Ghanees.

 

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws