Het restaurant opent donderdag om 17u de deuren. 

Het restaurant opent donderdag om 17u de deuren. ©  Sven Van Haezendonck

Het restaurant is gevestigd in het pand waar vroeger kledingwinkel Queens gevestigd was.  

Het restaurant is gevestigd in het pand waar vroeger kledingwinkel Queens gevestigd was.  ©  Sven Van Haezendonck

1 / 2
thumbnail: Het restaurant opent donderdag om 17u de deuren. 
thumbnail: Het restaurant is gevestigd in het pand waar vroeger kledingwinkel Queens gevestigd was.  

Bavet opent spaghettirestaurant op Mechelse IJzerenleen

Mechelen -

Het bekende spaghettirestaurant Bavet opent donderdagavond een vestiging op de IJzerenleen in Mechelen. Ondanks corona besliste de keten om de heropening van de horeca niet af te wachten en al te starten met afhaal en thuislevering.

LEES OOK: Wasbar opent op IJzerenleen

“Door heel de coronacrisis hebben we even getwijfeld, maar uiteindelijk hebben we door het enthousiasme van de mensen hier beslist om toch al te openen. We starten met takeaway en delivery”, zegt Josefien De Meyere van Bavet. Het Mechelse restaurant bevindt zich vlak naast Ellis Gourmet Burger dat in de Dijlestad al enkele jaren een vestiging heeft.

Vorig jaar hielp Bavet Prinses Harte nog uit de nood met achthonderd liter spaghettisaus. “We hebben zelfs al de catering mogen doen voor het trouwfeest van een Mechels koppel en met onze Bavette camionette mochten we saus leveren bij een vijftigtal klanten, ook al hadden we nog geen restaurant”, vertelt De Meyere. Dat overtuigde Bavet om niet langer te wachten met de opening in Mechelen. “Zoals in elke vestiging gaan we hier ook op zoek naar een muze. De klanten mogen daar zelf voorstellen voor doen.”

Het restaurant opent donderdag om 17u de deuren. Vanaf dan is het elke dag open van 11.30u tot 14.30u en van 17u tot 21.30u. (svh)

MEER OVER Handelaars en horeca Mechelen

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio