In de zomer kon de harmonie nog repeteren met de dirigent achter plexiglas. 

In de zomer kon de harmonie nog repeteren met de dirigent achter plexiglas. © Harmonie Bornem

Te koop: bier en toiletpapier (ten voordele van de Bornemse harmonie)

Bornem -

Het Harmonieorkest Concordia et Amicitia Bornem verkoopt bierkorven en papierpakketten. Harmonie Bornem probeert zo het contact met haar leden en de Bornemse muziekliefhebbers weer op te pikken en haar kas te spijzen voor toekomstige activiteiten.

Door de coronacrisis konden we het afgelopen jaar amper iets organiseren”, zegt Jeroen Segers van Harmonie Bornem. “Zo vielen ons jaarlijkse lenteconcert, de mei-avondviering, het Sint-Ceciliafeest en het eindejaarsconcert jammer genoeg in het water. Sinds de tweede lockdown kunnen we ook geen repetities meer organiseren. Om opnieuw contact te zoeken met onze talrijke leden en de Bornemse muziekliefhebbers, organiseren we een verkoop van bierkorven en papierpakketten. Dat laatste voor diegenen die bier niet zo graag lusten en met een kleine knipoog naar de hamsteraars uit de eerste lockdown.”  

Papierpakket

“De bierkorf kost 25 euro en bevat enkele door ons geselecteerde bieren en een versnapering”, zegt Segers. “Het papierpakket kost 15 euro en bestaat uit een toiletpapier, keukenrol, zakdoekjes en een tissuebox. De opbrengst gaat integraal naar de ondersteuning van onze toekomstige muzikale activiteiten.”

Bestellen kan tot en met 15 februari via het bestelformulier op de website www.harmoniebornem.be. De bestelling wordt op afspraak aan huis geleverd in de eerste week van maart.

Meer informatie: info@harmoniebornem.be / 0474 58 40 03
Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio