©  BELGA

Refaelov twijfelachtig voor Cercle, Nederlandse interesse voor Benson

Het gaat snel voor Didier Lamkel Zé (24), want na zijn comeback op het oefenveld zit hij nu ook in de 21-koppige wedstrijdselectie van Vercauteren voor de wedstrijd tegen Cercle. En wie weet krijgt hij al zijn eerste minuten – op training werd hij toch ook eventjes in de ploeg gedropt. Er opnieuw niet bij: Mbenza, Nsimba en Benson. Die laatste zal stilaan wel een oplossing willen, in de vorm van een huur.

dvd

Vanuit Nederland is er alvast vraag. FC Groningen, toch het nummer zes uit de Eredivisie, polste al voor hem en ook PEC Zwolle is nog altijd geïnteresseerd. Ontbreken eveneens woensdagavond: aanvoerder Haroun, vanwege zijn contractuur aan de kuit, en de geschorste Hongla. Zo krijgen we een heel nieuw centraal middenveld, de eerste basisplaats voor Boya wenkt. Het is ook nog maar de vraag of Gouden Schoen Refaelov in de basis staat, want hij was gisteren nog geen 100 procent en bleef binnen om apart te werken. Bovendien komt er nog een druk programma aan. Achterin raakt Gélin wel klaar.

 

 ©  GMAX AGENCY

Dit zijn de 21 namen: Beiranvand, Matijas, Thiam, Buta, De Pauw, Gelin, Batubinsika, Seck, De Laet, Juklerod, Lukaku, B. Verstraete, De Sart, Boya, Refaelov, Gerkens, Benavente, Ampomah, Miyoshi, Lamkel Zé en Mbokani.

Bij Cercle is Kylian Hazard er niet bij. Hij werd uit de kern gezet.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws