Bij de huiszoeking werd 11 gram cocaïne, 10 gram hasj, 35 gram cannabis en 1.500 euro in beslag genomen. 

Bij de huiszoeking werd 11 gram cocaïne, 10 gram hasj, 35 gram cannabis en 1.500 euro in beslag genomen. © Politie Antwerpen

Dealer slaat op de vlucht na drugsdeal in openbaar toilet

Antwerpen -

De Antwerpse politie heeft de voorbije dagen bij verschillende controles meerdere drugsdealers opgepakt. Na een drugsdeal in een openbaar toilet in de Onderwijsstraat probeerde een van hen tevergeefs te vluchten.

De man ontdeed zich tijdens zijn vlucht van 11 gram cocaïne, maar kon toch gevat worden. “Tijdens de huiszoeking werd nog een tweede verdachte gearresteerd en voorgeleid. De vluchtende verkoper bleek illegaal in ons land. Zijn kompaan was nog maar net vrijgelaten uit de gevangenis”, zegt de politie. Bij de huiszoeking werd 11 gram cocaïne, 10 gram hasj, 35 gram cannabis en 1.500 euro in beslag genomen.

Bij een actie op zondag kon het wijkteam en het wijkondersteuningsteam van de regio City in totaal twee verdachten oppakken. Een van de dealers had enkele hoeveelheden heroïne op zak. In de woning van de andere man vond de politie dankzij drugshond Dio 1 kilogram hasj onder de matras in de slaapkamer.

In de regio Zuid hield het wijkondersteuningsteam zondagavond een bromfietser tegen nadat hij het rode verkeerslicht negeerde. “De zenuwachtige bestuurder bleek gekend voor drugsgerelateerde feiten. Hij bleek in het bezit van cannabis, hasj en cash geld. De 18-jarige werd voorgeleid en zijn bromfiets werd in beslag genomen”, aldus de politie.

De zenuwachtige bromfietser had cannabis, hasj en geld bij. 

De zenuwachtige bromfietser had cannabis, hasj en geld bij. © Politie Antwerpen

In de omgeving van het Harmoniepark pakte de politie dan weer een 24-jarige man op. Hij leek doelloos rond te fietsen in de omgeving van de Belgiëlei en reed uiteindelijk tot in de Lange Lozanastraat om daar cannabis aan te kopen. “De tegenpartij ontkende aanvankelijk, maar toch werd er drugs in zijn broek gevonden. Bij een huiszoeking werd meer drugs en cash geld aangetroffen.”

Tot slot kon ook het wijkondersteuningsteam van de regio Centrum op zaterdag een dealer vatten. Hij had crack gedeald in de Van Stralenstraat.

jtp

CITTA

Aangeboden door onze partners

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio