©  BELGA

Lamkel Zé meteen in (ruime) Antwerp-selectie, kan Refaelov starten?

Wat gaat het snel voor Didier Lamkel Zé. De Kameroener van Antwerp trainde maandag pas voor het eerst met de (halve) groep, maar werd na de dinsdagtraining al in de selectie opgenomen voor de wedstrijd van woensdag tegen Cercle Brugge.

dvd

LEES OOK: Lamkel Zé terug in A-kern, maar krijgt begeleiding en verbod op sociale media

Balen bijvoorbeeld voor Benson, Mbenza en Nsimba, die Vercauteren nog niet echt konden overtuigen en alweer ontbreken. Het gaat wel om een 21-koppige selectie, er valt nog drie man af. Benavente is er dit keer opnieuw bij, maar aanvoerder Haroun niet. Hij zit met een kuitprobleem en geeft zoals verwacht verstek, net als de geschorste Hongla.

Dit zijn de 21 namen: Beiranvand, Matijas, Thiam, Buta, De Pauw, Gelin, Batubinsika, Seck, De Laet, Juklerod, Lukaku, B. Verstraete, De Sart, Boya, Refaelov, Gerkens, Benavente, Ampomah, Miyoshi, Lamkel Zé en Mbokani.

Nog dit: het is nog de vraag of Gouden Schoen Refaelov woensdagavond in de basis staat tegen Cercle, want hij was dinsdag nog niet honderd procent en bleef binnen om apart te werken. Bovendien komt er nog een druk programma aan.

MEER OVER RAFC - Royal Antwerp FC

Meer voetbalnieuws