Het begon begin januari als een handvol mensen die hun ongenoegen wilden uiten over de coronamaatregelen, eindigde uiteindelijk in een samenkomst van een tachtigtal mensen. Genoeg voor de burgemeester om alle volgende bijeenkomsten van Viruswaanzin te verbieden.

Het begon begin januari als een handvol mensen die hun ongenoegen wilden uiten over de coronamaatregelen, eindigde uiteindelijk in een samenkomst van een tachtigtal mensen. Genoeg voor de burgemeester om alle volgende bijeenkomsten van Viruswaanzin te verbieden. © bfs

Opmerkelijk: de burgemeester is intussen al verhuisd en woont nu in andere straat

Tegenstanders coronamaatregelen willen nu ook protesteren bij burgemeester en die is daar absoluut niet mee opgezet: “Dit tart elke verbeelding”

Sint-Niklaas -

De vzw Viruswaanzin roept, ondanks een eerder verbod op al hun manifestaties, opnieuw op om zaterdag naar Sint-Niklaas af te zakken om te betogen tegen de coronamaatregelen. Er wordt specifiek gevraagd om naar de Mercatorstraat te gaan, waar burgemeester Lieven Dehandschutter (N-VA) zou wonen. Die is het grondig beu: “De stoppen zijn doorgeslagen”, reageert de burgervader.

Bert Foubert

MEER OVER Coronavirus

DOEN!