© Instagram Natalia

Natalia reageert op kritiek na reis: “Ik wens alle haters toch veel warmte toe”

Natalia en haar gezin zetten het nieuwe jaar in op vakantie op Barbados. Bij thuiskomst zal het gezelschap wel twee weken in quarantaine moeten, want het eiland is een rode zone.

Bron: Dag Allemaal

Haar vertrek veroorzaakt een storm van kritiek op sociale media. Haar manager Stijn Peeters - broer van Bart - reageert in Dag Allemaal.

”Natalia wist dat ze kritiek zou krijgen, maar omdat Barbados een groene zone was, en ze dus niks verkeerd deed, trok ze zich daar niks van aan”, zegt Peeters.

“Toen Natalia volledig werkloos thuis zat door corona en daarom besloot om naar haar tweede huis te gaan, heb ik haar gewaarschuwd dat ze daar opmerkingen over zou krijgen. Ze besefte dat maar al te goed, maar ze weet ook dat ze niks tegen de regels heeft gedaan. Barbados was op dat moment een groene reisbestemming. En dan is dat oké voor haar. Dat gerommel op de sociale media neemt Natalia erbij, ze kan dat wel aan.”

Geen meeloper

Intussen heeft Natalia zelf ook gereageerd via Instagram. “Ik ben geen meeloper en pik niet zomaar alles waarmee men me wil voeden. Ook niet de negatieve commentaren van mensen die hun frustraties graag uitwerken op mijn profiel. (..) Want ik voel me al zeker niet verplicht om me te bewijzen of goed te doen voor iedereen, dat is ook gewoon niet haalbaar.”

“We zijn allemaal anders en soms komt dat bij mensen verkeerd of gewoon anders binnen. So be it. Ik wens alle haters toch nog veel warmte toe, ook al wil ik hun dumbass soms naar de maan schieten”, besluit de zangeres uit Oevel..

Intussen ligt het Caraïbische eiland in een rode zone.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

MEER OVER Video