©  Shutterstock

“Relatie van Ben Affleck en Ana De Armas is voorbij”

De relatie tussen acteurskoppel Ben Affleck (48) en Ana De Armas (32) is voorbij. Dat stelt het Amerikaanse tijdschrift People op basis van bronnen rond het koppel. De twee Hollywoodsterren waren een jaar samen.

flb

Het zou over en uit zijn tussen Ben Affleck en Ana De Armas. De beslissing zou in gezamenlijk overleg zijn genomen, meldt het doorgaans goedingelichte Amerikaanse magazine People. De actrice, die binnenkort te zien in de Bond-film No time to die, zou niet kunnen aarden in Los Angeles, terwijl Affleck daar wel wil blijven wonen voor zijn kinderen. Dat spanningsveld maakte de relatie heel ingewikkeld, stellen de ingewijden.

Eerder kwamen berichten naar buiten dat Affleck en De Armas zelfs plannen maakten om zich te gaan verloven. De twee leerden elkaar eind 2019 kennen op de set van de film Deep water. De acteur was eerder dertien jaar lang getrouwd met actrice Jennifer Garner, maar hun huwelijk liep in 2018 spaak. Samen hebben ze twee dochters, Violet (15) en Seraphina (12), en een zoon, Samuel (8). De Armas was eerder getrouwd met de Spaanse acteur Marc Clotet.

Vastgoed

Jobs in de regio