©  BELGA

Tarik Tissoudali wil Losada graag volgen naar MLS, ook Fiorentina polst

In de spelerskern van DC United is nog plek voor één ‘Designated Player’, een buitenlandse speler die het loonplafond van $504,375 mag overschrijden. Eén speler van Beerschot zou zijn ex-coach gerust over de plas willen volgen: Tarik Tissoudali. Maar de MLS is niet de enige optie voor de smaakmaker van Beerschot.

Koen Frans, David Van den Broeck

De Nederlandse Marokkaan is na dit seizoen einde contract op het Kiel en liet al meermaals vallen dat hij niet weigerachtig zou staan tegenover een lucratief exotisch aanbod. In tegenstelling tot Raphael Holzhauser heeft Tissoudali nog geen nieuwe verbintenis ondertekend bij Beerschot. Er werd al gepolst bij de entourage van Losada, maar een transfer is nu niet aan de orde. De eerste prioriteit van Losada is een diepe spits.

Tissoudali zal binnenkort dus knopen moeten doorhakken. Zo geniet hij ook interesse van Fiorentina. Het nummer 14 uit de Italiaanse eerste klasse is een van de buitenlandse clubs die al geïnformeerd heeft naar de aanvaller, die zijn contract eind juni ziet aflopen. Ook in het binnenland zijn er enkele clubs die Tissoudali op de radar hebben staan.

LEES OOK: Frédéric Brillant, ex-Beerschot en nu DC United: “Hernan past perfect bij deze ambitieuze club”

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws