Delphine Lecompte 

Delphine Lecompte ©  Simon Mouton

Delphine Lecompte leest voor uit eigen poëzie

Zoersel -

Ben je een fan van Delphine Lecompte sinds De Slimste Mens, of misschien al lang daarvoor? Dan kan je op zaterdag 6 februari een Zoerselse online-poëzielezing van haar meemaken.

Live een lezing bijwonen mag nog niet. Maar de Zoerselse cultuurdienst blijft niet bij de pakken zitten en timmerde een online aanbod in elkaar, met onder meer lezingen van Joris Peeters (23 januari) en Lore Mutsaers (20 februari). Beide Zoerselse auteurs lezen voor in gemeenschapscentrum de Kapel in Sint-Antonius. Peeters vertelt er over zijn nieuw boek Ik kan vliegen rond het thema pesten. Mutsaers komt vertellen over haar schrijfproces rond haar roman Dwaal.

Delphine Lecompte is wellicht de bekendste naam. Zij leest op 6 februari om 20u in de Kapel haar poëzie voor. U kan online gratis aan de lezing deelnemen door tussen 19.30 en 20 uur in te loggen via zoersel.be/live. Lecompte won met haar debuutbundel De Dieren in Mij de Cees Buddingh’-prijs 2010. Haar jongste bundel heet Vrolijke Verwoesting. Alle info over de drie lezingen via de dienst cultuur op tel. 03-298.07.15 of cultuur@zoersel.be kmaMeer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio