©  BELGA

Will Still leidt eerste training bij Beerschot na vertrek Losada

Geen Hernan Losada vandaag op het trainingsveld aan het Universiteitsplein in Wilrijk. De Argentijn moet nog enkele documenten in orde brengen om zijn overstap naar DC United te finaliseren, maar bij Beerschot zullen ze hem dus niet meer terug zien.

Koen Frans

LEES OOK: Gaan assistenten Will Still en Pieter Jacobs mee met Losada?

Kapitein Mike Vanhamel en technisch manager Sander Van Praet spraken vanochtend namens het bestuur de groep toe en vertelden sereen dat T2 Will Still voorlopig de leiding overneemt. Tijdens de lunch sprak ook voorzitter Francis Vrancken de spelersgroep toe.

De 28-jarige Still leidde vandaag voor het eerst de training, in samenspraak met de andere assistenten Frank Dauwen, Patrick Nys en Pieter Jacobs. Ook morgen zal Still de trainingen leiden, woensdag zit hij hoogstwaarschijnlijk op de bank als T1 tijdens de competitiematch in Eupen. Officieel heeft Still nog geen voorstel gekregen van de club om definitief over te nemen van Losada. De groep rond prins Abdullah staat er echter om bekend om in situaties als deze eerst in de eigen vijver te vissen. Er wordt dan ook verwacht dat Still eerstdaags een officieel voorstel krijgt vanuit de club. Vanavond hoopt het bestuur meer duidelijkheid te krijgen inzake het afhandelen van het contract van Losada. Zodra dat van de baan is, gaat het bestuur samen zitten met Still en Jacobs. Losada wil immers niet alleen Still meenemen naar DC United, ook ‘head of performance’ Pieter Jacobs kan mee naar de club uit Washington. Still en Jacobs hebben de knoop voor zichzelf nog niet doorgehakt.

MEER OVER K. Beerschot V.A.

Meer voetbalnieuws